9 Ekim 2009 Cuma

300 500 ıptıs ıştıs...

ÜÇ İKİ BİR KAYIT..... Merhaba sevgili blog uzun zamandır sana yazmıyordum:).... HEYYY!!!....Noluyor ya günlük olayına dönecek blog olayı da toparlan Gududu toparlan bakayım çocuğum..... Hah tamam şimdi konumuza girebiliriz... Uzun zamandır cluptır discodur bu tarz yerlere takılmıyorum takılsam da pek zevk almıyorum sadece müziği dinliyip insanların düştükleri hallerine gülmekten başka.Üç tür clup insanı teşhis ettim ben şimdiye kadar birincisi:

1 - Şık şık giyinen parti dilinde godoman diye tabir edilen ve loca denen para tuzaklarına para harcamaktan gurur duyan, bütün arkadaşlarını loca sınırları içerisine doldurup orda dans etmelerini sağlayan sınırdan çıkanları da dışlayıp gecenin sabaha varan ışıkların da değil de mekan da en fazla 3 saat geçirip şişenin dibini görmeden cluba ne ciddiyette girmişlerse o ciddiyette çıkan insanlar. Bu tür insan topluluklarının o ciddiyetle çorbacıya girdiği de görülür clubtan sonra:)

2- İkinci tip clupçılar ise bistro da takılan tiplerdir. Grubumuzun üyeleri sürekli ayakta bulunacaklarını bildiklerinden rahat salaş şeylerle kran tuvalet giysi tarzları arasına sıkışıp kalmışlardır. Bu gruplar genelde eğlenceyi ucuza mal etmek için küçücük bistronun etrafına olabildiğince kalabalık dizilirler hatta çember bistronun etrafında büyüyen çemberler bile oluştuğunu gördüm. Genelde en çok zıplayan hoplayan grup bu gruptur. Bu gruptaki erkeklerin işleri biraz zordur çünkü 3. grubun zararlı kimliklerinden sürekli kız arkadaşlarını korumak zorundadırlar:)

3- Ve en komedi grubumuz 3. tür clupçılar. Bu tür sadece erkeklerden oluşur. Genelde ne bir locaları olur ne de bistroları çünkü bu grubumuz içeri hınzırca sap olarak dalan ve ortamdaki kızları kesip aynı zamanda da dans edermiş gibi yapan ona buna sulanan tiplerdir. Clubın açılışından kapanışına kadar sürekli aynı bardak ellerindedir ve hep yarıdadır içkileri. Bu türleri aslında club rehberi olarak kullanabilirsiniz çünkü yaklaşık 15-20 kez arasında sürekli clubı turlarlar bir nevi avcıdır bu grup. Ondan clubta köşe bucak her yeri bilirler:)

Bunları nerden mi biliyorum çünkü her üç türü de yaşadım:) ama sonuç olarak şu sonuca vardım. Artık bu club anlayışı değişmeli çünkü eminim bu yukardaki türler de cluplara sırf birbirlerine bir şeyleri ispatlamak için gidiyorlar aslında dışardaki herkes de birbirine bunu yapmıyor mu zaten?.... KESTİK

4 yorum:

  1. insanlar 3 grup o zaman :) bunlar 1-2-3 diye sınıflayabiliriz..

    YanıtlaSil
  2. Vay canına! Vay canına! Yazı eğlenceli de sonunda toplumsal mesajı vermişsin dumur oldum :)

    Seninle ilgili değil şaşkınlığım, beklemiyodum bi an boş bulundum ondan :)

    YanıtlaSil
  3. doğru bi tespit değil mi sence de bigaripwomen ım:)

    YanıtlaSil

hadi ne söyliceksen söyle çabuk kayda giricem birazdan:)